About

Edukacija za hemijski piling

Mesoskinline edukacija za klinični piling za kozmetičare

Naučite sve tehnike hemijskog pilinga i postanite globalno sertifikovani za klinički piling (nemedicinski hemijski piling)

Da li želite da svojim klijentima ponudite više od klasičnog tretmana lica, koji imaju vidljive i dugotrajne rezultate u podmladjivanju bez hirurške intervencije ili upotrebe lasera?

Da li već radite sa kožom i želite li da završote poseban kurs i nadogradite svoje znanje? Ovaj kurs će biti savršen dodatak vašim veštinama.

Med MesoSkinline Meso Peel Acne i Meso Peel Melanin efikasno smanjuju i izbijanje akni i hiperpigmentaciju za samo 3-4 tretmana bez crvenila, nelagodnosti ili iritacije.

Ovo nije medicinski tretman, jer nivoi kiselosti ispunjava zakonske zahteve i iznose pH 3,0.

Na ovom specijalno dizajniranom kursu voćnih kiselina za kozmetičare naučićete:

Prvi deo – Online

  • Teorijski deo o proizvodima
  • Video snimci sa tretmanima “korak po korak”

Drugi deo – Uživo kod trenera – Jedan dan

  • Pratični deo na modelu
  • Primena hemijskih pilinga kod drugih tretmana i kombinovanje sa drugim tretmanima

Razlika izmedju medicinskih i kliničkih (nemedicinskih) hemijskih pilinga:

Sa hemijski pilingom koji ima pH vrednost manju od 3,1 mogu raditi samo medicinski radnici.

MesoSkinline ® i Mesotech ® su zato razvili liniju proizvoda za hemijski piling koji imaju pH vrednost  3,5 sa istim svojstvima kao i medicinski hemijski piling, ali bez rizika od opekotina ili neprijatnog procesa zarastanja.

Proizvodi sa kojima ćete naučiti da radite:

 Meso Peel Acne

 Meso Peel Acne ima fungicidna i antiakna svojstva.

Piruvična kiselina efikasno smanjuje melazmu, postinflamatornu hiperpigmentaciju i igra važnu ulogu u depigmentaciji i inhibiciji keratinocita.
Ima antibakterijska, antiinflamatorna i seboregulatorna svojstva. Salicilna kiselina je nisko-hidrofilna beta-oksida kiselina koja deluje kao sredstvo za dubinsko čišćenje i reguliše proizvodnju sebuma.
Ima antiinflamatorna, antimikrobna, adstringentna i anti-age svojstva.

Meso Peel Melanin

Ovi proizvodi se suprotstavljaju starosnim promenama kože i hiperpigmentaciji.

Piruvična kiselina efikasno smanjuje melazmu, postinflamatornu hiperpigmentaciju i igra važnu ulogu u depigmentaciji i inhibiciji keratinocita. Ima antibakterijska, antiinflamatorna i seboregulatorna svojstva.
Resorcinol je derivat fenola sa svojstvima dubinskog čišćenja i regeneracije, koji se bori protiv hiperpigmentacije melanina i ima efekat beljenja.
Fitinska kiselina je moćna supstanca koja formira bakar koja pospešuje inhibiciju enzima tirozinaze i ima depigmentirajući efekat.

About