About

Brend MesoSkinline ®

Neinvazivna mezoterapija – mezokokteli – hemijski pilinzi – proizvodi za kućnu negu

MesoSkinline ® mezokokteli su sertifikovani proizvodi. MesoSkinline ® mezokokteli su veoma efikasni za obnavljanje i podmlađivanje kože.

Koža je glatna i dodatno hidrirana. Aktivne supstance (MesoSkinline ® mezokokteli) koje sadrže hijaluronsku kiselinu nežno se apliciraju u gornji deo kože posebno dizajniranim MESO modulima ili ekvivalentnim modulima / uređajima.

Mezo-higijenski moduli omogućavaju bezbednu i efikasno apliciranje u MesoSkinline ® mezokoktela u epidermis bez ikakvog bola.

Aktivni sastojci pružaju koži hidrataciju i podstiču regeneraciju kolagena i elastičnih vlakana.

Efikasnost mezokoktela firme MesoSkinline ® postaće vidljivi nakon samo nekoliko primena. Uveriće vas odmah vidljivi rezultati.

Mesoskinline mezokokteli - Srbija - Bosnia i Hercegovina - Crna Gora

Mezokokteli MesoSkinline ® proizvode se u EU, u priznatoj farmaceutskoj laboratoriji sa više od 20 godina iskustva u istraživanju, razvoju, inovacijama, proizvodnji i distribuciji sterilnih medicinskih sredstava, estetskih proizovda, proizvoda za negu kože u estetskim centrima i ordinacijama.

  • Sve sirovine smo odabrali kako bi zadovoljili zahteve medicinskih uređaja.
  • Proizvodni proces se kontroliše u skladu sa ISO 9001 i ISO 13485 sistemima kvaliteta.
  • Nakon proizvodnje, svi proizvodi se ispituju i pregledaju, uključujući ambalažu itd.
  • Vrhunska profesionalna rešenja za mezoterapiju.
  • Ciljana rešenja, podmladjivanje, zaštitu od UV zračenja, pilinge.
  • Siguran i inovativan pristup za tretmana za kozmetičare i dermatologe.

Naša misija je biti tržišni lider u:

  • Proizvodima i opremi za profesionalne kozmetičare i lekare
  • Razvoju novih proizvoda sa jedinstvenim sastojcima, zajedno sa nekim od najtalentovanijih evropskih istraživača i laboratorija
  • Kozmetičkim, medicinskim, estetskim tretmanima i edukacijama

Šta nas izdvaja na tržištu?

Naši brzi i održivi rezultati izdvajaju nas i razlikuju naše proizvode od svih ostalih.

To je postignuto kroz 20 godina istraživanja i razvoja kroz laboratorije i stručnjake u Danskoj, Nemačkoj i Italiji. Testiranjem smo otkrili jedinstvene kombinacije i ravnotežu aktivnih sastojaka koji daju brze i optimalne rezultate za određena brojna problematična područja – duboke bore, fine linije na koži, ožiljci, pigmentacija, strije, gubitak kose i opuštena ili dehidrirana koža.

Rezultati su zatim dodatno poboljšani u poznatoj italijanskoj laboratoriji kako bi se povećala efikasnost i sinergija sastojaka i razvoj protokola MesoSkinline ® koraka.

About