About

Meso stretch mark remover

Mezokoktel za redukciju strija i ožiljaka od akni

Meso Stretch Mark Remover - Mezokoktel za strije

Aktivni sastojci:

  • Collagen
  • Organic sillicium
  • Marine plasma
  • Chlorella Vulgaris extract
  • Sadrži nekoliko aktivnih sastojaka koji, prema kliničkim studijama, sprečavaju i redukuju strije, povećavajući stvaranje kolagena i elastina.

Regije koje možemo tretirati:

  • Lice
  • Telo
  • Regije na kojima postoje strija

Godine:

  • 18+

I muškarci i žene mogu iskusiti strije na različitim delovima tela. Strije se javljaju kada se koža prebrzo istegne ili stegne, na primer tokom trudnoće, povećanja telesne težine, gubitka kilograma ili izgradnje mišića.

Preopterećenje kože oštećuje subdermalni kolagen,a dolazi i do oštećenja i dehidracija elastičnih vlakana. To može ostaviti vidljive tragove ili ožiljke koje poznajemo kao strije. Tretman Meso stretch mark remover može sprečiti i smanjiti strije.

Meso stretch mark remover sadrži aktivne sastojke koji, prema kliničkim studijama, mogu sprečiti i ukloniti strije povećavanjem stvaranja kolagena i elastina, učvrstiti matricu kolagena i hidrirati određena područja kože.

Stimuliše proizvodnju kolagena na koži

Proteinski kolagen sadrži približno 25% proteinskog sastava u ljudskom telu, a upravo je kolagen taj koji našoj koži pruža zdrav i čvrst izgled, stvarajući elastičnost i zamenjujući mrtve ćelije kože.

Proizvodnja kolagena u koži usporava se sa godinama, a to utiče na elastičnost kože, dovodi do opuštanja kože i do razvoja tankih linija oko očiju i bora između obrva.

Tretman Meso stretch mark remover uklanja strije stimulišući sopstvenu regeneraciju kože i povećavajući proizvodnju kolagena.

Meso stretch mark remover podmlađuje kožu iznutra i stoga je efikasan i u prevenciji i u smanjenju strija.

Tretman optimizira proizvodnju elastina i kolagena osiguravajući trajnu bioraspoloživost proteina. Kroz efekat enzima lizil oksidaze, mreža između vlakana se povećava, a silicijum pomaže strukturi i okuplja vlakna u dobro organizovanoj trodimenzionalnoj mreži.

Hondroitin sulfat je važan glikozaminoglikan, i iako se u vanćelijskoj matrici pojavljuje samo u malim količinama, i dalje ima značajan uticaj na stanje kože. Hondroitin sulfat je od suštinskog značaja za dvodelni proces kojim se održava hidratacija kože, dok se hijaluronska kiselina povećava. Hijaluronska kiselina veže vodu u koži i pomaže joj da se napuni, dajući joj svež, zdrav izgled.

Hidrolizovani kolagen obnavlja tkivo

Hidrolizovani kolagen je kolagen gde se molekularne veze između pojedinačnih niti kolagena razgrađuju hemijskim ili enzimskim tretmanom.

Istraživanja pokazuju da su odlična svojstva elastina i kolagena rezultat njihove kombinacije aminokiselina glicina, valina, prolina i hidroksiprolina.

Tretman Meso stretch mark remover olakšava telu da apsorbuje hidrolizovani kolagen. On se sastoji se od vodotopivih signalnih sredstava, peptida koji su bogati izvori aminokiselina glicin, prolin i hidroksiprolin. Proces stimuliše zarastanje rana, jača proizvodnju tkiva i pomaže u izgradnji matrice kolagena.

Efikasno smanjite strije bez neželjenih efekata

Pored smanjenja i sprečavanja strija, Meso stretch mark remover dokazano ima i protivupalna svojstva, a tretman takođe smanjuje crvenilo za 13%.

Lečenje je efikasno, ali i nežno, bez ozbiljnih neželjenih efekata povezanih sa upotrebom hidrolizovanog proteina kolagena.

Sastojci:

Aqua distil, Aqua mar, Isot, Sodium Chondroitin Sulphate, Hydrolysed Collagen, Sodium Mannuronate Methyl Silanol, Glucosamine Sulphate, Sodium Metabisulfite.

Kolagen je protein koji čini 25% proteina u ljudskom telu.

Kolagen je prisutan u normalnoj koži. Zamenjuje mrtve ćelije kože novim. Kako starimo, naša količina kolagena se smanjuje ili razgrađuje. To nas dovodi do razvoja bora smejalica, normalnih bora i drugih nabora na koži. Hidrolizovani kolagen, HCP (poznat i kao čisti želatin i hidrolizat kolagena) je kolagen koji je enzimski ili hemijski obrađen da bi telo lakše apsorbovalo. Kolagen je glavi strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu tela. Hidrolizovani kolagen sastoji se od vodotopivih peptida, koji su bogati izvori aminokiselina glicin, L-prolin i L-hidroksiprolin.

Sigurnost

Nisu poznate neželjene reakcije uzimanja hidrolizovanog proteina kolagena.

About

Pogledajte još

Najprodavaniji mezokokteli za lice i telo

Meso Eye Lift

Mezokoktel

Meso Cheek Lift

Mezokoktel

Meso Neck and Decolltee Lift

Mezokoktel

Meso Fresh Vitamin

Mezokoktel

Meso Stretch Mark Remover

Mezokoktel

Meso Hair Loss Control

Mezokoktel