About

Meso neck & decolletee lift

Anti-aging mezokoktel za zrelu kožu vrata, dekolea, lica i tela

meso neck and decolltee lift mezokoktel

Aktivni sastojci:

  • DMAE
  • Elastin
  • Organic silicium

Regije koje možemo tretirati:

  • Lice
  • Vrat i dekolte
  • Telo

Godine:

  • 40+

Meso neck & decolletee lift je efikasna metoda za postizanje čvrste, zdrave kože. To je nemasan mezo proizvod za područje lica, koji smanjuje bore, a može se primeniti i za učvršćivanje kože na predelu vrata.

Tretman je potpuno bezopasan i bez neželjenih efekata, te je stoga odlična alternativa drugim tretmanima kao što je botoks.

Meso neck & decolletee lift sadrži tri važna sastojka koja su ključna za postizanje uspešnog rezultata smanjenja bora. Meso neck & decolletee lift prvi je proizvod koji kombinuje DMAE, elastin i metilsilanol, čineći ga najnaprednijim mezo proizvodom za njegu kože i smanjivanje bora na današnjem tržištu.

Značajna elastičnost je posledica složenog sastava proteina umreženih peptidnih lanaca. Njihovi delovi se savijaju na način koji omogućava molekulu da se istegne 50-80% i da se i dalje vrati u prvobitni položaj.

Meso neck & decolletee lift uglavnom sadrži aminokiseline, glicin, valin, alanin i prolin. Ovo je speczjalizovani protein velike molekulske težine od 64 do 66kDa.

Kako starimo, količina elastina u našem tkivu se smanjuje, a koža gubi elastičnost. Sa pravilnim sadržajem elastičnosti, Meso neck & decolletee lift revitalizuje kožu i obnavlja njenz elastičnost i čineći je mlađom i čvršćom.

Meso neck & decolletee lift je fantastična alternativa botoksu. Njegova formula efikasno smanjuje pojavu finih linija i bora na svim delovima kože, kako na licu, tako i na telu.

DMAE

Dimetilaminoetanol, poznat i kao DMAE ili dimetiletanolamin, organska je supstanca i važan antioksidans u ćelijskoj plazminoj membrani. To je prekursor, što znači veza koja formira drugu, u ovom slučaju acetilholin.

Acetilholin je neuro-predajnik koji omogućava prolazak stimulusa između živaca i mišića. Kada se nanese na kožu, deluje učvršćujuće jer podstiče kontrakciju mišića.

Ispitivanja pokazuju da ova supstanca čini kožu čvršćom; učvršćuje kožu oko očiju i usana i takođe daje definisanu konturu lica, uključujući čvršći vrat i liniju vilice.

In vitro ispitivanje otkriva da primena DMAE dovodi do značajnog otoka najvažnijeg vezivnog tkiva u telu, fibroblasta. Oticanje se javlja u vakuolama, koje deluju kao ćelijski rezervoar.

Neki veruju da je DMAE botoks u obliku kreme, ali ovo je daleko od istine. DMAE ima upravo suprotan efekat, jer DMAE stimuliše mišiće, dok ih botoks blokira i parališe.

Zbog toga se DMAE ne preporučuje za duboke bore između obrva, ali je efikasno sredstvo protiv opuštenosti kože i za učvršćivanje kože oko vrata.

Metilsilanol mannuronat

Metilsilanol mannuronat je organsko jedinjenje koje se dobija iz morskih algi. Biljka morskih algi poznata je po svojstvima detoksikacije, a metilsilanol mannuronat deluje kao antioksidant koji sprečava rane znake starenja.

Metilsilanol mannuronat ima dugotrajna, hidratantna svojstva koja se bore protiv razgradnje vlakana kolagena i elastina. Zbog toga deluje učvršćujuće na kožu, a takođe je poznato da se bori protiv slobodnih radikala.

In vitro ispitivanje pokazuje da metilsilanol mannuronat normalizuje ćelijski metabolizam, obnavlja se u tkivu i pomaže u smanjenju izgleda pomorandžine kore prisutnog na koži, bez ikakvih neželjenih efekata.

Metilsilanol mannuronat je bezbedan i prirodan sastojak koji se koristi u proizvodima za negu kože, a Radna grupa za zaštitu životne sredine proglasila je ovo jedinjenje 100% sigurnim za kozmetičku upotrebu.

Kombinacija DMAE, elastina i metilsilanol mannuronata čini MESO NECK & DECOLLETE LIFT jedinstvenim tretmanom za smanjenje bora i učvršćivanje vrata i vilice.

Elastin

Elastin je visokospecijalizovani elastični protein koji se nalazi u vezivnom tkivu kože i krvnih sudova. Elastin je takođe važno nosivo tkivo i koristi se na mestima gde je potrebna mehanička energija za skladištenje.

Revitalizuje, neguje i vlaži kožu i smanjuje pojavu bora i finih linija, a koži i kosi daje zaštitni sloj.

About

Pogledajte još

Najprodavaniji mezokokteli za lice i telo

Meso Eye Lift

Mezokoktel

Meso Cheek Lift

Mezokoktel

Meso Neck and Decolltee Lift

Mezokoktel

Meso Fresh Vitamin

Mezokoktel

Meso Stretch Mark Remover

Mezokoktel

Meso Hair Loss Control

Mezokoktel