About

Meso Lift And Protect

Dnevna krema sa neverovatno visokom zaštitom od sunca i anti-age efektom

Meso Lift and Protect krema

Meso Lift And Protect je dnevna krema sa zaštitom od sunca. Idealana je za osetljivu kožu, fotodermatoze (alergija na sunce), osetljivost na svetlost uzrokovanu nekim lekovima, pigmentacione mrlje, prerano starenje i imunološke promene. Pomaže u sprečavanju dermatoloških oboljenja kao rezultat ekstremne izloženosti UVB i UVa zracima (SPF 50+), uključujući alergiju na sunce, mrlje, elastozu, prerano starenje i posledice akumulativnih efekata zračenja na kožu.

Tolerancija i efikasnost Meso Lift And Protect testirani su u dermatološkim uslovima.

Meso Lift And Protect je multifunkcionalni proizvod. Pored efikasne zaštite od sunca od UVB i UVA zraka, formula je obogaćena i dragocenim aktivnim sastojcima koji garantuju:

  • Zaštita od UV zraka
  • Hidrataciju
  • Umirujuće dejstvo

ALOE VERA

Čuvena Aloe Vera ili Aloe barbadensis naučno je testirana na svim vrstama opekotina, bilo od zračenja, termičkih opekotina ili sunca. Takođe se pokazalo da ima preventivni efekat kada se primenjuje pre, tokom i nakon oštećenja kože.

Mnoge blagodati AV-a potiču od polisaharida koji se nalaze u gelu iz lišća. Nekoliko drugih prirodnih hemijskih supstanci u ekstraktu Aloe Vere povezano je sa korisnim efektima koji promovišu zdravlje: aminokiseline, antrakinoni, enzimi, organske i neorganske supstance, masti, ugljeni hidrati, lignin, salicilna kiselina, saponini, steroli i vitamini (B1, B2, B6, C, β-karoten, holin, folna kiselina i α-tokoferol).

SYN-AKE

SYN-AKE se zasniva na patentiranom mehanizmu. Kopira sekvencu esencijalnih aminokiselina u vezi sa Vaglerin-1-funkcijom.

Bezbednost i aktivnost supstance su temeljno ispitane.

Njegov efekat se fokusira na trenutno i dugotrajno opuštanje bora blokirajući neuro prenos u nikotinskom receptu acetilholina. Peptid je antagonist membrane mišićnih nikotinskih receptora acetilholina (mnAChR). Kako je mišićni nikotinski ACH receptor blokiran, jonski kanal ostaje zatvoren. Ne dolazi do apsorpcije Na +, a mišićne ćelije ostaju opuštene. Prenos nervnih impulsa na mišiće je inhibiran i facijalni mišići su opušteni.

Efikasnost SYN-AKE tripeptida je demonstrirana in vitro merenjem brzine kontrakcije pogođenih mišićnih ćelija u funkciji tokom perioda inkubacije.

Rezultati:

  • Značajno smanjuje kontrakciju mišićnih ćelija
  • Brzo deluje
  • Dugotrajno dejstvo
  • Potpuno reverzibilno

Hijaluronska kiselina niske molekulske težine (5-10 kDa)

Hijaluronska kiselina i opštiji mukopolisaharidi su među primarnim komponentama structure vezivnog tkiva. Neverovatno niska molekulska težina hijaluronske kiseline (5-10 kDa) u MESO LIFT AND PROTECT poboljšava intrakutanu penetraciju i formira novu sirovinu za stvaranje srednje molekulske težine hijaluronske kiseline.

Ovaj oblik hijaluronske kiseline je posebno pogodan za zadržavanje vode kako u vezivnom tkivu, tako i u dubljem sloju kože (i zbog toga je odgovoran za duboku hidrataciju). U gornjim slojevima kože smanjen je transepidermalni gubitak vode (TEVL).

KOLOIDNA OVSENA KAŠA

Koloidna ovsena kaša koristi se hiljadama godina za lečenje kožnih oboljenja. Koloidna ovsena kaša je popularna zbog svojih hidratantnih, pročišćujućih, antioksidativnih i protivupalnih svojstava, koje poseduje zahvaljujući hemijskoj heterogenosti.

Dokazano je da ekstrakt ovsene kaše inhibira aktivnost nuklearnog faktora Kappa B (NF-kappa B) u keratinocitima i oslobađa proinflamatorni histamine citokina.

Takođe proizvodi arahidonsku kiselinu, citozolnu fosfolipazu A2 i faktor nekroze tumora alfa (TNF-alfa).

Koloidna ovsena kaša pokazala se sigurnim i efikasnim sastojkom različitih proizvoda za ličnu negu. Sadrži brojne aktivne sastojke, uključujući polisaharide, proteine, lipide, saponine, enzime, flavonoide, vitamine i avenantramide (polifenole).

Ukupno 47 ljudi učestvovalo je u istraživanju kliničke efikasnosti kreme za telo koja je sadržavala ovsenu kašu. Ova studija pokazala je da je vlaga kože u svakom trenutku bila znatno veća, čak i dve nedelje nakon prestanka upotrebe kreme, u poređenju sa osnovnom linijom.

About

Pogledajte još

Najprodavaniji mezokokteli za lice i telo

Meso Eye Lift

Mezokoktel

Meso Cheek Lift

Mezokoktel

Meso Neck and Decolltee Lift

Mezokoktel

Meso Fresh Vitamin

Mezokoktel

Meso Stretch Mark Remover

Mezokoktel

Meso Hair Loss Control

Mezokoktel