About

Laboratorija

Neinvazivna mezoterapija – mezokokteli – hemijski pilinzi

MesoSkinline ® proizvodi su proizvedeni u saradnji sa Mesotech ® , italijanskom farmaceutskom laboratorijom, koja ima više od 25 godina iskustva u istraživanju, razvoju, inovacijama, proizvodnji i distribuciji sterilnih medicinskih sredstava, estetskih proizovda, proizvoda za negu kože u estetskim centrima i ordinacijama.

Mesoskinline mezokokteli - Srbija - Bosnia i Hercegovina - Crna Gora

Proizvodi MesoSkinline ® zasnovani su na originalnim formulama Mesotech ® laboratorije, sa jedinstvenim sastojcima koji su svoj moćni efekat godinama dokazali mešajući nauku i kreativnost. Stoga postoji veliki broj studija koje dokumentuju rezultate lečenja MesoSkinline ® proizvodima.

Posvećeni smo kreiranju izvrsnih proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i potreba naših kupaca.

Cilj inovativne tehnologije koju su razvili MesoSkinline ® i Mesotech ®, je da poboljšaju performanse sastojaka za specifičnu primenu.

Pružanje kvalitetnih proizvoda našim kupcima deo je našeg svakodnevnog rada i podržan je efikasnim i dinamičnim sistemom kvaliteta koji se zalaže za širenje kulture kvaliteta kao sastavni deo proizvodnog procesa.

Mesoskinline mezokokteli - Srbija - Bosnia i Hercegovina - Crna Gora

Kako proizvodimo:

  • Sve sirovine smo odabrali da zadovolje najviše standarde medicinske opreme.
  • Proizvodni proces se kontroliše u skladu sa ISO9001, ISO13485 sistemima kvaliteta.
  • Nakon proizvodnje, svi proizvodi se ispituju i pregledaju, uključujući pakovanje, sterilizaciju itd.
  • Mesotech i mesoskinline garantuju kvalitet svih referenci.
  • Svaki proizvod se podvrgava nekoliko kontrolnih testova pre, tokom i posle proizvodnje kako bi se osiguralo da se sve formulacije uvek podudaraju sa njihovim specifikacijama, izgledom, kvalitetom i performansama.
  • Laboratorija za kontrolu kvaliteta vrši analize tokom čitavog proizvodnog procesa: od sirovina do poluproizvoda, pa sve do gotovih proizvoda.

Cilj je osigurati visok nivo kvaliteta proizvoda pažljivim praćenjem hemijsko-fizičkih i mikrobioloških parametara.

Mesoskinline mezokokteli - Srbija - Bosnia i Hercegovina - Crna Gora

Punjenje i pakovanje:

  • Čitav prostor gde se vrši pakovanje je klimatizovan, zidovi i podovi su obloženi PVC pločama i opremljen je AISI304 čeličnim pločama.
About